IBSD 2022

Ne face plăcere să vă invităm la cea de-a V-a ediție a Forumului Național de Gineco - Oncologie care va avea loc în perioada 30 septembrie - 1 octombrie 2022 organizat de Societatea Română de Chirurgie și Ginecologie Oncologică, în colaborare cu Univeristatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila”.

Membrii Societății Române de Chirurgie a Sânului și Oncologie vor susține prezentări de specialitate în cadrul sesiunii dedicate Cancerului mamar.

Evenimentul va avea loc fizic, la Hotel Ramada Plaza – Sala Europa, București și este creditat cu 11 puncte EMC la nivel național.

 

 

Program eveniment

Programul evenimentului îl puteți găsi aici. 

 

 

 

IBSD 2022

Vă invităm sâmbătă, 24 septembrie 2022, la webinarul "36- Breastics Oncoplastic Atlas Part 2. How I do it" - organizat de IBreastBook și Senaturk în cadrul căruia, Profesorul Alexandru Blidaru, Președintele Societății Române de Chirurgie a Sânului și Oncologie, va susține o prezentare cu tema "Vertical Scar Therapeutic Mamoplasty".

 

 

Program eveniment

Programul evenimentului îl puteți găsi aici. 

 

 

 

Inregistrare

Participarea la webinar este gratuită și informații suplimentare cu privire la înregistrare puteți găsi aici. 

 

 

 

SPEAKERI

IBSD 2022

International Breast Symposium Dusseldorf (IBSD)

7-9 iulie 2022: InterContinental Dusseldorf, Germania

speakeri invitati

Prof. Dr. Alexandru Blidaru, Presedintele Societatii Romane de Chirurgie a Sanului si Oncologie, este invitat in deschiderea Simpozionului de la Dusseldorf, eveniment international de prestigiu in diagnosticul si tratamentul cancerului mamar.

 

Speakeri invitati: http://breast-symposium.com/faculty.html

 

 

 

 

Inregistrare Ibsd 2022 - 24 puncte cme

Curs de Chirurgie Oncoplastica a Sanului cu participare internationala, sub coordonarea Prof. Dr. Alexandru Blidaru

 

 

Curs de Chirurgie Oncoplastica a Sanului _ CNC 2022

Societatea Romana de Chirurgie a Sanului si Oncologie, a organizat  cursul de Chirurgie Oncoplastica a Sanului desfasurat in cadrul Congresului International de Chirurgie de la Sinaia. 

Alaturi de speakeri internationali de prestigiu, specialisti recunoscuti la nivel mondial invitati din Germania, Israel, Ucraina, membrii SRCSO au sustinut prezentari stiintifice de specialitate:  

 

  • Principiile chirurgiei oncoplastice Prof. Dr. Alexandru Blidaru, Universitatea de Medicina si Farmacie Bucuresti, Institutul Oncologic “Prof. Dr. Al. Trestioreanu” Bucuresti
  • Vascularizatia sanului si importanta cunoasterii ei in chirurgia oncoplastica Conf. Dr. Silviu Voinea, Universitatea de Medicina si Farmacie Bucuresti, Institutul Oncologic “Prof. Dr. Al. Trestioreanu” Bucuresti
  • Chirurgia oncoplastica a sanului in functie de sediul tumorii mamare Dr. Mihaela Radu, ProfMedica
  • Oncoplastic tissue rearrangement in breast conservation Prof. Dr. Yoav Barnea, Tel Aviv Sourasky Medical Center, Israel
  • Reconstructia mamara cu materiale alloplastice Dr. Aniela Noditi, Universitatea de Medicina si Farmacie Bucuresti
  • Reconstructia mamara cu tesut autolog DIEP Prof. Dr. Christoph Andree, Sana Klinikum, Dusseldorf, Germania
  • Invisible Oncoplastic Surgery concept. Technical aspects Dr. Andrii Zhygulin, LISOD, Ucraina
  • Managementul ganglionilor limfatici regionali in chirurgia oncoplastica Sef Lucrari Dr. Cristian Bordea, Universitatea de Medicina si Farmacie Bucuresti, Institutul Oncologic “Prof. Dr. Al. Trestioreanu” Bucuresti
  • Radioterapia dupa chirurgia oncoplastica a sanului Dr. Liviu Stoleru, Neolife

 

 

Galerie foto

 

 

x Close

Like Us On Facebook