A III-a Conferinta Internationala | 2015

Va invitam la cea de-a treia editie a conferintei internationale organizata de catre Societatea Romana de Chirurgie a Sanului si Oncologie in parteneriat cu Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” Bucuresti.

Intitulata „Pentru o chirurgie frumoasa a cancerului mamar”, conferinta din acest an va avea loc in Bucuresti, in perioada 8-10 octombrie 2015, la Hotel Caro (Bd. Barbu Vacarescu, nr. 164 A, sector 2).

Pe parcursul celor 3 zile ale conferintei, specialisti romani si invitati din strainatate (Austria, Egipt, Germania, Grecia, Israel, Italia si Turcia) vor prezenta lucrari care abordeaza cele mai moderne modalitati de diagnostic si tratament ale cancerului mamar.

Tematica conferintei se adreseaza atat medicilor de familie cat si specialistilor in imagistica medicala, chirurgie, ginecologie, endocrinologie, anatomopatologie, oncologie medicala, radioterapie, chirurgie plastica si reconstructiva care sunt direct implicati in managementul acestei afectiuni.

Conferinta din acest an isi propune sa fie o pledoarie pentru o chirurgie nu numai sigura, ci si frumoasa, a cancerului mamar, in contextul tratamentului multimodal al acestei boli.

Va asteptam!

Prof. Dr. Alexandru Blidaru
Presedintele Societatii Romane de Chirurgie a Sanului si Oncologie

pic-18

x Close

Like Us On Facebook