A VI-a Conferinta Internationala | 2018

Va invitam la editia a VI-a a Conferintei Nationale cu Participare Internationala dedicata cancerului mamar, organizata de Societatea Romana de Chirurgie a Sanului si Oncologie in parteneriat cu Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila”, Bucuresti.

Intitulat METAMORFOZA TRATAMENTULUI CANCERULUI MAMAR, evenimentul va avea loc in perioada 1 – 3 noiembrie 2018 la Hotel Caro, Bucuresti (Bd. Barbu Vacarescu, nr. 164 A, sector 2).

Curs preconferinta: ANATOMIA CHIRURGICALA A SANULUI SI AXILEI.

Tematica lucrarilor stiintifice se adreseaza atat medicilor de familie cat si specialistilor care se ocupa nemijlocit cu diagosticul si tratamentul cancerului mamar: chirurgie, imagistica medicala, ginecologie, endocrinologie, anatomopatologie, oncologie medicala, radioterapie, chirurgie plastica și reconstructiva, ATI, psihologie si nutritie.


Conferinta 
METAMORFOZA TRATAMENTULUI CANCERULUI MAMAR este creditata cu 15 puncte EMC de catre Colegiul Medicilor din Romania.

Cursul pre-conferinta ANATOMIA CHIRUGICALA A SANULUI SI AXILEI care va avea loc pe 1 noiembrie 2018, este creditat cu 4 puncte EMC de Colegiul Medicilor din Romania.

Taxele de participare includ prezenta la cele doua manifestari stiintifice: Cursul pre-conferinta si Conferinta Nationala cu Participare Internationala.

x Close

Like Us On Facebook