Nota de infomare privind protectia datelor cu caracter personal

Nota de infomare privind protectia datelor cu caracter personal

December 1, 2016

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Asociatia Societatea Romana de Chirurgie a Sanului si Oncologie are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau despre o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este: realizarea specificului activitatii asociatiei conform statutului, pentru orgaizarea de seminarii, conferinte si alte evenimente similare, pentru organizarea si desfasurarea activitatii proprii curente de gestiune economico-financiara si administrativa.

Sunteti obligat (a) sa furnizati datele, acestea fiind necessare pentru realizarea specifiului activitatii asociatiei conform statutului, pentru organizarea de seminarii, conferinte si alte evenimente similare, pentru organizarea si desfasurarea activitatii proprii curente de gestiune economico-financiara si administativa.

Refuzul dvs. determina invalidarea participarii la evenimentele asociatiei.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajatilor, avocatilor, contabililor asociatiei. Numele dvs. poate fi prezentat publicului cu ocazia organizarii de seminarii, conferinte, etc., cu ocazia participarii la studii, programe de formare, editarea de articole, carti, etc.

Doriti sa primiti infomatii despre evenimentele organizate de Asociatia Societatea Romana de Chirurgie a Sanului si Oncologie?

Trimiteti optiunea dvs. DA / NU la adresa office@chirurgiesan.org

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, la sediul asociatiei, in atentia Consiliului Director. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugăm sa ne informati cat mai curand posibil.

x Close

Like Us On Facebook